Πληροφορίες - Faqs • Χρήσιμα Links

  Σχετικά με Εμάς
  Όροι Χρήσης
  Συχνές Ερωτήσεις
  Όλα τα e-shops ρούχων
  Εκπτωτικά Κουπόνια
 • Συχνές Ερωτήσεις

  Τι είναι το Crystals.gr ;

  Το Crystals.gr είναι ένα aggregator site για τα είδη σπιτιού, μια σελίδα που συγκεντρώνει όλα τα προϊόντα λευκών ειδών, για την διακόσμηση του σπιτιού σας, της κουζίνας σας, του μπάνιο σας και τις καλύτερες οικιακές συσκευές στις καλύτερες τιμές στην αγορά από όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα petshop. Τα προϊόντα των ειδών σπιτιού, έχουν κατηγοριοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να περιηγηθείτε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα από όλα eshops. Μπορείτε να τα συγκρίνετε και να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο. Μπορείτε τέλος να περιηγηθείτε και να βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν σε μία μόνο σελίδα παίρνοντας πληροφορίες από εκατοντάδες ηλεκτορνικά καταστήματα eshop. Επιπλέον, μπορείτε να τα αναζητήσετε με την μάρκα που σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.

  Αγοράζω το προϊόν κατευθείαν από το Crystals.gr ;

  Όχι. Η αγορά δεν γίνεται κατευθείαν από το Crystals.gr αλλά από το ηλεκτρονικό κατάστημα που παρουσιάζει το προϊόν στο Crystals.gr και στο οποίο κατευθύνεστε αφού κάνετε click στο προϊόν που σας ενδιαφέρει μέσα από το Crystals.gr. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Εάν πχ. θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει και πατήσετε για περισσότερες πληροφορίες, τότε θα μεταφερθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και από εκεί θα κάνετε την αγορά σας.

  Ένα προϊόν που εμφανίζεται στην σελίδα σας δεν είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή έχει διαφορετική τιμή από αυτή που εμφανίζεται στο Crystals.gr.

  Η βάση δεδομένων μας με όλα τα προϊόντα από όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα eshop, ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ίσως, στο ενδιάμεσο διάστημα μέχρι να πραγματοποιηθεί η επόμενη ενημέρωση της βάσης με όλα τα στοιχεία των νέων προϊόντων, οι αλλαγές στις τιμές και στην διαθεσιμότητα των προϊόντων, να έχει πραγματοποιηθεί αλλαγή από το εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Προτείνουμε για την Διακόσμηση του σπιτιού σας

Προτείνουμε για Έπιπλα

Προτείνουμε για την Κουζίνα σας

Προτείνουμε για το Μπάνιο σας

Προτείνουμε για Οικιακές Συσκευές

Crystals.gr
Powered by Crystals.gr
x

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας για να ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !

Το email σας δεν δίνεται σε άλλους και χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή προσφορών από το site μας. Μπορείτε να κάνετε διαγραφή από την λίστα όποτε εσείς το θελήσετε.